2017. február 7. – Belépés az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platformba
2017. február 6 – Konzultáció „Az egészségre vonatkozó állításokat tartalmazó élelmiszerek fejlesztése” c. útmutatóról.
2017 február 1. - Nemzeti Élelmiszer-technológiai Platformok európai együttműködésének következő megbeszélése
2016. november 23. – Élelmiszeripari KKV-k Tudás átadási Stratégiai Terv – vitaanyag
2016. augusztus 8. – Az ETP Food for Life Stratégiai Kutatási és Innovációs tervének véleményezése
2016. május 5. - PATHWAY-27 Workshop meghívó - Next step in the development of products with health claims
A FInish FP7 projekt eredményeinek bemutatása
A CoolSave FP7 projekt eredményinek bemutatása
A SUSCLEAN FP7 projekt eredményinek bemutatása – A kíméletesen feldolgozott zöldségfélék tisztításának és fertőtlenítésének fenntartható módszere 2014
Az MNÉTP Stratégiai Kutatási és Innovációs Terve 3. kiadásának kidolgozása (2013 – 2014) A stratégiai kutatási és innovációs terv kidolgozása a CAPINFOOD projekt támogatásával történt.
S3 Stratégia, Az MNÉTP részt vett a Magyar Intelligens szakosodási Stratégia Irányító Testületének munkájában (2014)
Az ICT és a korszerű gyártás-technológiai megoldások alkalmazási lehetőségei az élelmiszerláncban az innováció elősegítésére workshop
Részvétel az NGM Innovációs Tanácsadó Testületének munkájában
A Magyar Nemzeti Élelmiszer-technológiai Platform 2014 évi átdolgozott Innovációs Stratégiai Tervének nyilvános megvitatása – CAPINFOOD Magyar Nemzeti Workshop
Fenntartható élelmiszer-előállítás – a SALSA FP7 projekt eredményeinek bemutatása 2014. április 2.
VM Innovációs Nap – 2013.12.09.
A „jövő Élelmiszeripari Gyára” szervezeti és műszaki kialakítása – workshop – 2013.12.09.
Részvétel "Magyarország közép- és hosszútávú élelmiszeripari fejlesztési stratégiájának (2014 – 2020)" kidolgozásában
KFI Ágazati Stratégiai Fehér Könyv Élelmiszeripari Fejezete (2013)
Határterületi együttműködés az élelmiszeripari innováció elősegítésére.
Az NKTH által támogatott projekt az MNÉTP megerősítésére 2009 – 2010